Studio leraren

Big Sister, Master Laura Stone
heeft haar diploma van Grootmeester William C. C. Chen in 1986 ontvangen en is als leraar geregistreerd door de Stichting Taijiquan Nederland.

Op 28 januari 2018 heeft Grootmeester Chen toegelicht dat Laura door haar medestudenten “Big Sister” genoemd zou kunnen worden. Dit is niet alleen een grote erkenning voor alle jaren dat Laura onder leiding van Grootmeester Chen heeft mogen leren en lesgeven maar ook voor alle studenten aan wie ze les heeft gegeven en voor studenten die nu het niveau van “Meester” hebben.

Met dankbaarheid en respect voor mijn leraar en voor de kunst van T’ai Chi Ch’uan voel ik mij zeer vereerd dat ik mij nu Big Sister mag noemen in onze T’ai Chi familie.

Sifu Arnoud Berkel
Arnoud van Enjoy Amersfoort geeft T’ai Chi Boksen voor beginners in samenwerking met The Studio.Leraar in training Alwin Wubben
Alwin geeft met met Laura op donderdag de beginnersles T’ai Chi en de zwaardles. Alwin is ook fotograaf, kunstenaar en enthousiaste windsurfer.

Leraar in training Wouter Sluis
meer info binnenkortSifu Sandra van der Molen
Sinds september 2018, geeft Sandra Chi Kung (Qigong) les  En sinds september 2019, geeft ze ook T’ai Chi les. Wij hopen Sandra weer in het komende jaar weer in The Studio als leraar te hebben.Sifu Sabine Weihrauch
Sinds september 2018 geeft Sabine introductie workshops T’ai Chi Boksen.

Scroll naar top