Zomernieuwsbrief 2023

Beste lezer,

Iedere 4 juli herinner me het begin van mijn T’ai Chi Ch’uan leven. Een oudere man onder een boom, gracieus aan het bewegen op deze Amerikaanse feestdag. Via hem vond ik mijn eerste leraar, Robert Cheng, in 1972 bij Buckingham Fountain in Chicago. The rest is history.

Welkom dit jaar op 15 juli in het Worp Plantsoen: 11.30 tot ca.14.00 uur. Doe mee met (of kijk naar) de verschillende T’ai Chi vormen – de 60 bewegingen van Grootmeester William C. C. Chen, de traditionele lange vorm, zwaard vorm – en informele partneroefeningen.

Mijn collega Abbi Marchesani uit Baltimore is erbij en komt op visite voor een langere periode. Abbi en ik hebben elkaar in New York bij GM Chen jaren geleden getroffen. Ook een zeer ervaren T’ai Chi speler!  
Neem je eigen lunch mee en als je dat wilt, wat extra voor anderen. Ik zorg voor de thee en wat lekkers.

Najaar en verder in The Studio

De laatste contact weekeinden die ik organiseer komen eind september en begin november. Nieuwe belangstellenden zijn in september welkom. Ontdek de kracht van zacht met een oefenpartner. Speels en diepgaand!
Zie hieronder voor meer info. 

Privé-les en workshops door Laura Stone
Ik ben beschikbaar voor privé-les aan individuen en groepjes tot 6 studenten in The Studio en voor grotere groepen elders. Binnenland of buitenland! Denk aan verfijning van je beoefening van de vorm, lange vorm, zwaardvorm, zacht contact, T’ai Chi boksen en creatieve combinaties.
Neem contact op als je hier belangstelling voor hebt.

Verdiepende T’ai Chi Workshops
Georganiseerd door leerlingen van mijn opleiding. ’s Ochtends wordt je begeleid door een van de organisatoren/leraren. ’s Middags wordt de les gegeven door mij (10 september) of door een van onze ervaren collega’s (Jan Bosscher op a.s. 26 november en op 2 april j.l. door Roland van Sante).
Meer info

T’ai Chi kalligrafie 
30 september – 1 oktober

Wij verwelkomen Meester Wang Ning terug in Deventer. Twee dagen om de kunst van de vier schatten te ervaren – inkt, wrijfsteen, penseel, papier. Geconcentreerd en leuk. Ook een manier om je T’ai Chi Ch’uan te verdiepen!
Info en inschrijving

Contact weekeinden
23-24/9 en 4-5/11 

Meer info: Contact weekeinden

Zacht contact interactie
zaterdag 23/9 en 4/11 
Meer info Zacht contact

T’ai Chi boksen
zondag 24/9 en 5/11
Meer info T’ai Chi boksen

Dankwoord

Met dank aan mijn leraren,
aan alle cursisten en deelnemers van de lessen en de workshops
aan de vele mensen die op mijn pad zijn gekomen,
ga ik deze nieuwe periode in mijn leven in.
Fantastisch!

Warme groet en tot gauw bij de picknick of zo maar,
Laura

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven