Sandra van der Molen

Sandra is in 2008 begonnen met Qigong en T’ai Chi lessen bij Julian Webber in Dalfsen. Ze heeft de T’ai Chi handvorm en zwaardvorm geleerd, beiden in de stijl van Grootmeester William C. C. Chen.

Omdat ze nieuwsgierig was naar meer T’ai Chi is ze in 2015 naar Deventer gelopen voor een week gevuld met T’ai Chi bij Laura Stone. Dit beviel zo goed dat ze lessen is gaan volgen en zich verder verdiept heeft in de handvorm en zwaardvorm. Daarnaast is ze boksworkshops gaan volgen bij Laura Stone en Roland van Sante. In 2017 heeft ze haar lerarencertificaat van Grootmeester Chen ontvangen.
Vanaf 2017 volgt ze de 3-jarige verdiepende lerarenopleiding gegeven door Laura Stone.

Sandra’s Qigong-ervaring bestaat onder meer uit de Shibashi, zowel de eerste als tweede set in de stijl van Meester Wing Cheung. In 2018 heeft zij van hem haar leraren certificaat ontvangen.

T’ai Chi en Qigong vullen elkaar aan en dragen bij aan balans in mijn dagelijkse leven. Ze hebben me in staat gesteld mijn lichaam en geest en mijn eigen reacties op gebeurtenissen om me heen beter te leren (her)kennen. Dit bied me de mogelijkheid om zelf keuzes te maken. Deze bewustwording, ontdekkingsreis en ontspanning die de beoefening met zich meebrengt blijven een magische aantrekkingskracht uitoefenen op mij.

lees meer over Qigong hier

Scroll naar top