Vorm applicaties met Nils Klug

Precies, praktisch en leuk!
22 november in Deventer

 

 

 

 

Nils Klug komt naar Deventer om een workshop vorm applicaties van de eerste deel van Grootmeester William C. C. Chen’s 60 bewegingen te geven. 
Deze workshop is open voor alle beoefenaren die minstens het eerste deel van de 60 bewegingen kennen. Beginners zijn welkom. 

Na zijn basis-basistraining in Duitsland, ging Nils vele keren over een periode van 8 jaar naar New York om met GM Chen in zijn school te trainen. In die tijd gaf GM Chen stap voor stap alle applicaties van de vorm tijdens zijn wekelijkse les. Nils heeft dus allemaal mogen trainen. Daarna heeft hij een DVD gemaakt waarvan nu veel op YouTube te bekijken is. Deze workshop is een bijzonder mogelijkheid om de essentie van de bewegingen en van de body-mechanics van GM Chen te trainen. 

 

 

 

 

 

If you want to express the form in a good way, you need to know the applications even if you just do them a few times.  …Nils Klug

 

Deze uitspraak is ook de basis van het trainen in The Studio. Contact met een andere leraar uit de zelfde school, vanuit de zelfde T’ai Chi family is een buitengewoon kans om je T’ai Chi te verdiepen!
Welkom Nils en iedere deelnemer.

meer info over Nils

Meer info en inschrijving binnenkort 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filmpje vorm en applicaties met  Grootmeester William C. C. Chen en Nils Klug
klik hier

nog meer filmpjes 

 

 

Pin It on Pinterest