Vorm applicaties met Nils Klug

Precies, praktisch en leuk!
22 november 2020 – gecanceld 

Jammer genoeg is het niet mogelijk in deze tijd van Corona de workshop met Nils Klug te houden. Wij kijken er naar uit als het weer mogelijk is! Blijf je T’ai Chi trainen, thuis of op de les. Zie de links onderaan deze pagina voor online les met Nils. En blijf gezond.
Laura Stone, 27 oktober 2020

Misschien in 2021????
Nils Klug komt naar Deventer om vorm applicaties en T’ai Chi “aspecten” van Grootmeester William C. C. Chen’s 60 bewegingen te geven. 

Na zijn basis-basistraining in Duitsland, ging Nils vele keren tijdens een periode van 8 jaar naar New York om met GM Chen in zijn school te trainen. In die tijd gaf GM Chen stap voor stap alle applicaties van de vorm tijdens zijn wekelijkse les. Nils heeft die dus allemaal mogen trainen. Daarna heeft hij een DVD gemaakt waarvan nu een groot gedeelte op YouTube te bekijken is. Deze workshop is een bijzondere mogelijkheid om de essentie van de bewegingen en van de body-mechanics van GM Chen te trainen. 

 

 

 

 

If you want to express the form in a good way, you need to know the applications even if you just do them a few times.  …Nils Klug

 

Deze uitspraak is ook de basis van het trainen in The Studio. Contact met een andere leraar uit de zelfde school, vanuit de zelfde T’ai Chi family is een buitengewoon kans om je T’ai Chi te verdiepen!

Meer info over Nils

Filmpje
Grootmeester William C. C. Chen en Nils Klug
vorm en applicaties 

 Filmpjes T’ai Chi “aspecten” 

Nog meer filmpjes 

 

 

Scroll naar boven