Nils Klug

 

Nils Klug is een enthousiaste T’ai Chi Ch’uan beoefenaar en toegewijd leraar en organisator.  Hij geeft les sinds 1991 en heeft zijn school T’ai Chi-Studio in 1993 opgericht.
Nils traint intensief, met precisie, aandacht en plezier. Hij onderzoekt de essentie van T’ai Chi Ch’uan volgens Grootmeester William C. C. Chen, door workshops en (intensieve) trainingen met GM Chen te volgen in Europa en New York, door het organiseren van workshops in zijn school en last but not least, met zijn studenten en collega’s.
Zijn andere grote leraar was  Dr. Tao Ping Siang (†2006) uit Taiwan, net als GM Chen een leerling van Cheng Man-ching. Dr. Tao is bekend door zijn extreme zachtheid en subtiele kracht. 

Nils vindt het belangrijk om contact en training met allerlei T’ai Chi Ch’uan beoefenaren en scholen te hebben. Daarom organiseert hij 2 grote evenementen in Hannover:  International Push Hands Meeting (sinds 2000) en Yangsheng Meeting (sinds 2016). Allebei om beoefenaren en experts, leraren en studenten van alle stijlen bij elkaar te brengen. Fantastisch.

Meer info over Nils en zijn school kan je hier vinden.

Zijn volgende workshop in Deventer is nu in de planning op 22 november 2020.

Scroll naar boven