Inspiratie en actie in februari  

Wat een super begin van het nieuw jaar in The Studio met diverse workshops en cursussen die allemaal in de geest van T’ai Chi Ch’uan zijn. 
Wees welkom als belangstellenden of ervaren beoefenaar. 

Verder is de drie-jarige Verdiepende Opleiding T’ai Chi Ch’uan afgerond. Wij zijn begonnen net na het Chinese Nieuwjaar 2017 en afgerond net voor dit Nieuwjaar 2020 van de Rat. 
Binnenkort zijn er foto’s en filmpjes te zien. 

Hieronder kun je meer lezen over onze activiteiten. 

Hartelijke groet en tot gauw,
Laura Stone

 

Workshop Chinese Kalligrafie 15-16 februari

Meester Wang Ning maakt deze mooie kunst toegankelijk voor iedereen. Met zijn sierlijke beweging, verbonden ademhaling en poëzie creëert hij de ruimte om het spel tussen het penceel, de inkt en het papier direct te ervaren.  Kom je proeven of verfijnen? Er zijn nog plaatsen. Programma en Inschrijven

 

T’ai Chi in aktie Intro workshops 1/2 en 7/3

Deze introductie serie met T’ai Chi boks enthusiast Sabine Weihrauch is actief en speels. Tegelijk is het een fantastische manier om de principes van T’ai Chi te leren kennen of te verdiepen. Iedereen welkom.
Ben je een ervaren T’ai Chi speler? Dan ben je ook welkom om twee dagen na elkaar met ons te trainen: zaterdagmiddag met Sabine Weihrauch en zondag met Laura Stone. 1-2 februari en 7-8 maart. 
meer info.

 

Proefles Qigong en T’ai Chi zaterdag 1 februari 

Deelnemers van de Qigong lessen zijn erg blij met deze ontspannende en toegankelijke serie bewegingen. Ook voor een leuke T’ai Chi les kan je naar Sandra van der Molen op de zaterdagen. Meer info

 

Opleiding T’ai Chi Ch’uan 2017 – 2020

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top