nb-hands-4

Het is 2014!

Beste lezer,

Hopelijk heb je net zoveel zin als ik in het nieuwe jaar. Ik wens je een gezond, ontspannen en soepel verlopend 2014 toe.

Aan het aanbod van The Studio zal het niet liggen, er zijn al data en plannen genoeg!

nb-hands-416 januari: proefles T’ai Chi
In het nieuwe jaar bieden we verschillende cursussen en introducties om de wijsheid van je lichaam en geest op te wekken. Als je nieuwsgierig bent naar T’ai Chi, ben je van harte welkom op de proefles van 16 januari ’s avonds vanaf 20.15 uur. 

Of… Als je enthousiast bent over T’ai Chi maar het lastig vindt om uit te leggen aan je familie of vrienden hoe een les in zijn werk gaat, is dit misschien een mooie gelegenheid om deze nieuwsbrief naar hen door te sturen. Alle info…

De beginnerslessen starten op donderdag 23 januari. Je kunt ook instromen in een doorlopende beginnersgroep op woensdag.

 

nb-zen-2Zit- en loopmeditatie voor iedereen
Iedereen heeft wel eens een moment van volledige aanwezigheid ervaren. In de natuur, tijdens het musiceren, geconcentreerd aan het werk. Of in een crisis of bij gevaar voor het leven. Een moment zonder gevoel van tijd, briljant en helder. 

nb-laura-1Dit soort momenten kun je (helaas?) niet afdwingen. Je kunt er wel voorwaarden voor creëren. Jezelf oefenen in stil worden en bewust te zijn van wat er gaande is.

In de introductiecursus zit- en loopmeditatie gaan we hier nader op in en mee oefenen.
Op 7 donderdagavonden, van 19 tot 20 uur, start 30 januari. Alle info…

 

T’ai Chi, klankverbinding en meditatie-retraite in mei
Voor nu alvast een vooraankondiging van deze bijzondere retraite in Frankrijk, met Laura Stone en Veronika Simonett als leraren.

Binnenkort meer info op www.thestudiotaichi.nl, maar hier is alle Engelstalige info al in te zien.

 

Dank voor je aandacht.
Neem gerust contact op als je vragen hebt.

 

Foto’s Frans Rentink

,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This