Workshop Grandmaster WCC Chen Deventer 2012

Nieuwsbrief juli 2016

Zomernieuwsbrief van The Studio

Beste lezer,

het is weer vakantietijd. In The Studio is het ook zomerrust. Na 5 augustus is Laura weer telefonisch bereikbaar. Met deze zomernieuwsbrief hebben we aandacht voor de activiteiten ná de vakantie, EN kondigen we een feestje aan…

Veel leesplezier en een rustige zomer toegewenst!

JAARLIJKSE WORKSHOP GROOTMEESTER WILLIAM C. C. CHEN

Gelukkig komt ook dit jaar onze Grootmeester weer naar Nederland. Van 26 t/m 29 augustus geeft Grandmaster Chen zijn jaarlijkse workshop, ditmaal in Amsterdam.

De workshop is ook voor minder ervaren beoefenaars toegankelijk, met name de vrijdagavond-lessen. 
Meer info en inschrijven via Tai Chi Chuan Studio Amsterdam. Laura Stone gaat ook vrijdagavond, dus misschien kunnen we samen reizen.

nb-laura-1

30 JARIG DIPLOMA-JUBILEUM LAURA STONE

Laura Stone geeft T’ai Chi les sinds 1973. Maar 15 augustus 1986 ontving ze haar T’ai Chi leraren-diploma van Grootmeester Chen. Reden voor een feestje!

In de vorige nieuwsbrief meldden we dat dit op 18 september zou zijn, maar de definitieve datum is zaterdag 17 september geworden. Tijd en plaats: in de namiddag, in Deventer. Bij mooi weer buiten.

In de volgende nieuwsbrief alle praktische info, maar reserveer de datum vast in je agenda! 😉

NAJAAR 2016

Het nieuwe lesseizoen begint op 14 september, maar op 7 september ben je al welkom voor een gratis proefles

Wil je van de zomer al kennismaken met T’ai Chi óf gewoon je beoefening bijhouden? Ook dit jaar geeft Laura Stone weer een T’ai Chi zomerweek. Van 22 t/m 25 augustus ben je ’s ochtends en ’s avonds welkom in het Worp plantsoen in Deventer.
Je hebt geen ervaring nodig om hiermee te kunnen beginnen, dus probeer het gerust eens. 
meer info en inschrijven

T’AI CHI OPLEIDING

Laura deelt graag haar meer dan 40 jaar ervaring in T’ai Chi en les geven om T’ai Chi eigen te maken, gebouwd op een fundament van fysiek, mentaal en geestelijk begrip. Deze verdiepende opleiding wordt eenmalig door Laura gegeven. 

Het eerste jaar van de opleiding zal bestaan uit tien keer een vrijdag en zaterdag. De start is 3 en 4 februari 2017. Daarna volgt een tweede en mogelijk een derde jaar!
In de volgende nieuwsbrief meer info…

Tai Chi in het park!

Kijk voor meer data op www.thestudiotaichi.nl, onder workshops, of hier voor het wekelijkse lesrooster (want een proefles nemen kan altijd) 

Neem gerust contact op als je vragen hebt.

 Like The Studio T'ai Chi op FaceBook  

, , , , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This