IMG_3311

Nieuwsbrief oktober 2014


Het nieuwe T’ai Chi seizoen 
in The Studio

 

Beste lezer,

Welkom bij deze najaarsnieuwsbrief van The Studio T’ai Chi.

Deze nieuwsbrief verschijnt regelmatig, maar als je heel snel op de hoogte wilt zijn van alle nieuws, kun je ook The Studio ‘liken’ op FaceBook. Alvast dank daarvoor, want meer ‘likes’ is ook goed voor The Studio!

De T’ai Chi lessen zijn begonnen. Alle lessen zijn goed bezet. Fantastisch.
Er zijn nog plaatsen op de woensdag les om 13.45 uur (in The Studio) en de donderdag les om 20.30 uur (in De Fermerie).

Eigenlijk is het seizoen wat eerder begonnen met de Nazomerweek T’ai Chi in het park. Vijf ochtenden in het Worp plantsoen met een enthousiaste, wisselende groep van beginners en terugkerende T’ai Chi-ers. Mooi was dat. Kijk maar in de foto albums.

Mocht je de proeflessen vergeten zijn, of iemand kennen die belangstelling heeft: je hoeft niet te wachten tot de volgende geplande proeflessen, maar kunt ook tussendoor instromen. Welkom.

Hartelijke groet,
Laura

 

Grandmaster William C. C. Chen's Body Mechanics in AktieWORKSHOP: T’AI CHI IN ACTIE
met Laura Stone en Roland van Sante

Een heel praktische en leuke manier om de body mechanics van Grandmaster William C. C. Chen toe te passen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en geestelijk niveau. Actief en diepgaand. Toegankelijk en subtiel.

zaterdag 8 november
Als je wilt, kun je zelfs zondag 9 november ook meetrainen. Meer info…

 

T’AI CHI IN WIERDEN
Dit najaar geeft Laura drie T’ai Chi lessen in het Overijsselse Wierden. De data zijn 4 en 18 november en 9 december. Binnenkort meer info hierover op de website, maar mocht je belangstelling hebben (of iemand in die regio weten die belangstelling heeft), dan ben je welkom om alvast contact op te nemen.

 

CURSUS ERGO TAIJI VOOR TAIJI DOCENTEN
Ergotherapeute Christel Groenier heeft Ergo Taiji opgericht in samenwerking met T’ai Chi leraar Laura Stone. Hier wordt in een training de principes van T’ai Chi vertaald naar het dagelijkse handelen voor mensen die zich in een revalidatie-proces bevinden en daarna.

Momenteel is een groep therapeuten bezig met de cursus. Begin 2015 start de tweede groep voor T’ai Chi docenten. Leer hoe je nog beter met mensen met een beperking kunt werken. Praktisch en inspirerend. Meer info…

 

 

Dank voor je aandacht.
Neem gerust contact op als je vragen hebt.

 

 Like The Studio T'ai Chi op FaceBook  

 

,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This