Nieuwsbrief juni 2019 – Lente in The Studio

Summer is in the air…

Onze Grootmeester William C. C. Chen komt eind van de zomer zijn jaarlijkse workshop geven – dit jaar in Deventer. Laat je inspireren en begeleiden naar het natuurlijke plezier en de diepte van deze kunst. Vroege vogel korting tot 1 juli.

In het weekeinde daarvóór gaan we buiten in de frisse lucht oefenen waar je nog intenser de wisselwerking tussen hemel en aarde, mens en natuur, ervaart.

Meer info over deze workshops hieronder.
Verder kijken we terug naar de workshop kalligrafie en de super afronding van het tweede jaar van de Opleiding T’ai Chi in The Studio.

Wij blijven in beweging, omarmd door de stilte
die tussen ieder moment leeft.

 

 

Workshop Grootmeester William C. C. Chen Deventer

Geweldig dat onze grootmester weer naar Nederland komt, en dat op zijn 86e levensjaar! In augustus 2017 gaf GM Chen een bijzonder leerzame en leuke workshop in Deventer. Je kunt de foto’s bekijken van 2017, 2015 en 2012.

Er zijn plaatsen nog bij alle onderdelen van dit weekeinde. Mis deze kans niet en schrijf je nu in met de vroege vogel korting.
Klik hier voor het programma en inschrijving.
Roland van Sante en ik kijken eruit om samen met je te trainen.

 

T’ai Chi in het park

Doe je mee met T’ai Chi en Qigong in het Worp Plantsoen met extra workshop Lange Vorm? Op 23-25 augustus, een perfect moment om op te warmen voor de workshop met GM Chen. Of om als nieuweling T’ai Chi en Qigong te proeven.
meer info en aanmelden

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top