zomerweek 2015

De zomer is begonnen!

Beste lezer,

De langste dag van het jaar is voorbij en de laatste les voor de zomervakantie is geweest. Ik kijk terug naar een fantastisch jaar met veel cursisten die zich T’ai Chi eigen maken. Ieder op z’n persoonlijke manier.
Je kunt hieronder een terugblik lezen.

Verderop in de nieuwsbrief vind je zomernieuws over T’ai Chi in het park, de workshop van Grootmeester Chen en een internationaal festival.

Veel leesplezier!

Terugblik
De woensdagavond groep heeft de vorm afgerond. Gefeliciteerd allemaal! Deze les wordt vormverfijning. Heerlijk om in het komend lesseizoen deze trouwe cursisten te begeleiden naar een nog diepere ervaring van de bewegingskunst van T’ai Chi.
De andere groepen hebben ook hun best gedaan en veel geleerd in het afgelopen jaar. Super.

T’ai Chi bokszondagen zijn weer een vast onderdeel van het programma. Er is nieuwe interesse en plezier om dit actieve en soms confronterende onderdeel van onze beoefening te verkennen. Wij gaan door met 5 zondagen per lesseizoen; de eerste twee zijn open voor nieuw belangstellenden.

Verder is de Opleiding T’ai Chi/leraar T’ai Chi in februari begonnen. Wij zijn met 17 deelnemers waarvan ca. 3/4 belangstelling heeft om zelf les te gaan geven of al leraar is en het leraarschap wil verdiepen.

De training is intensief en diepgaand. De groep zelf is zeer divers, wat een rijke uitwisseling van ervaring geeft en bijdraagt aan de kwaliteit van onze training (zie de groepsfoto hieronder). Ik blijf dankbaar en vaak diep ontroerd om deze training te mogen geven.

Last but not least zijn we met een kleine groep naar onze zuster T’ai Chi groep in Wuppertal geweest. Wat een warme ontmoeting en plezierige training, lekkere etentjes en leuke uitjes in en om Wuppertal. Hartelijk dank nog aan mijn collega Luoke Chen en zijn vereniging. Een reisverslag en foto’s vind je hier.

Een mooie groep deelnemers aan de T’ai Chi opleiding

Zomernieuws
Wij zijn verheugd dat Grootmeester William C. C. Chen weer in Deventer komt. De meeste van de lessen zijn vol en hebben een (korte) wachtlijst. Ben je een lange-vorm enthousiasteling? Er zijn nog plaatsen. Dank aan alle deelnemers die deze workshop mogelijk maken.

Om ons daarop voor te bereiden, maar ook om gewoon van T’ai Chi in de buitenlucht te genieten, geef ik weer T’ai Chi in het park, 11 – 14 augustus. Ook een laagdrempelige manier om kennis te maken met T’ai Chi. Meer info

Rencontres Jasnières viert haar 30 jarig jubileum met 4 dagen van workshops, vrij push hands, lekker eten en drinken, speciale activiteiten en als altijd, diverse mensen van vele scholen en uit vele landen. Dit jaar maak ik ook deel uit van het lerarenteam. Ga je mee? Meer info

Grootmeester William C. C. Chen (foto Alwin Wubben)

Het nieuwe lesseizoen
begint op 13 september met gratis proeflessen op 6 & 7 september. Ga naar de website voor meer info.

Fijne zomer allemaal!
Laura

P.S. Tot 4 augustus ben ik op pad. Voor vragen enz., neem contact op met Roland van Sante of bellen via 038-4225153.

, , , , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Pin It on Pinterest

Share This