De Lente staat voor de deur

Lente staat voor de deur

DE LENTE STAAT VOOR DE DEUR

Beste lezer,

Op deze zonnige en nog koude dag straalt het gevoel van de lente toch door. Die brengt nieuwe energie, licht en verbinding met de aarde mee. 

josetsu-three-sages-detailIn The Studio beginnen er nieuwe cursussen.
Aanstaande woensdag 27 maart is de tweede T’ai Chi inloop les. Iedereen is welkom! Beginners ook. 
Het thema van deze keer is T’ai Chi mind work. Steeds kijken naar hoe de intentie van ons denken invloed heeft op de bewegingen en interactieve oefeningen. 

Nooit T’ai Chi gedaan en altijd al gefascineerd door deze andere manier van bewegen? Aanstaande  donderdag 28 maart begint de cursus A Taste of T’ai Chi.  Er is nog plaats. Neem de sprong om deze mindfulness in beweging in lichaam en geest op drie donderdagavonden te ervaren. 

Hilde Nab, docent wijsbegeerte, komt terug om drie avonden te verzorgen: Grote denkers uit het begin van de Chinese filosofie. Op 10 april geeft ze een inleiding. Op 8 en 15 mei zijn er vervolg lezingen met speciale aandacht aan de Taoïstische filosoof Zhuang Zi. De inleiding kan apart bezocht worden.

PH-2011-groot-8Op 1 en 2 juni gaan Laura Stone en Roland van Sante hun jaarlijkse Push Hands Weekend verzorgen. Oefeningen van subtiel contact en loslaten zorgen voor een leerzame, plezierige workshop. Training binnen en buiten in het Worp Plantsoen is verfrissend en leuk. Samen de dag doorbrengen met gezellige maaltijden creëert een sfeer van vertrouwen. Alleen de eerste dag deelnemen kan ook. 

 

Zomerweek Deventer juli 2012

Voor volledige ontspanning, geeft Laura Stone een Zomerweek Frankrijk  28 juli – 3 augustus in de buurt van Dijon. T’ai Chi, meditatie en de Natuur met vrije middagen om te wandelen, de omgeving te verkennen of gewoon niets te doen. 

Nieuw op  The Studio website zijn foto albums van diverse workshops van de laatste tijd. Leuk om de vreugde en concentratie van de deelnemers weer te zien. De wisselwerking tussen de kunst van T’ai Chi, de cursisten en de leraren blijft inspirerend. Nieuwsgierig? Foto albums

Bedankt voor je belangstelling. Wij hopen je gauw (weer) te ontmoeten.

Like us op Facebook!Like The Studio T'ai Chi op FaceBook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top