30 jaar jubileum

Mijn 30 jaar diploma viering op 17 september was ontzettend leuk.
Bedankt iedereen die aanwezig was of een bericht verzonden heeft.

De dag
Het was heerlijk om de dag actief te beginnen met een T’ai Chi boksworkshop. Daarna gingen we naar het Worp Plantsoen waar we heerlijk thee gedronken hebben, de T’ai Chi vorm én de T’ai Chi zwaardvorm beide twee keer gedaan hebben. Super. Om te eindigen hebben wij lekker bij ons “stam-Chinees restaurant” Ayami gegeten. Bedankt Mevrouw Hu en haar team
Hieronder zijn twee fotoalbums om de sfeer te proeven. Maar eerst een filmpje! (dank je, Alwin Wubben)

 

Feest in het Worp Plantsoen (’s middags)
De Chinese T’ai Chi pakken, die voor mij in 1977 in Taipei gemaakt zijn, kwamen te voorschijn. Als jonge T’ai Chi enthousiasteling heb ik het zwarte (nu meer grijze) pak iedere dag in New Park gedragen. Met mijn lange haar opgestoken zag ik er een beetje als een oudere vrouw uit. Grappig voor de Chinezen. Iedereen onderweg van mijn huisje naar het park wist dat ik op weg was om T’ai Chi te doen.

Ik heb ook de jassen van de speciale pakken gedragen: witte jas met zwarte broek – een klassieke yin en yang uitdrukking; een steenrode jas met geborduurde gouden phoenix voor demonstraties en “special occasions”. En er kwamen nóg twee T’ai Chi jassen te voorschijn: mijn turquoise zijden jas van mijn reis naar China in 1980 en de blauwe jas met draken en andere versiering, zelfgenaaid door trouwe Studio T’ai Chi-er Hilde Nab voor mijn 60ste verjaardag.

Boksworkshop vooraf aan het feestje 
Na het trainen van basisstoten en stap-patronen, gingen we allemaal op de bokszak onze kracht ervaren.

Pin It on Pinterest